C-ensemble SWE

Welkom bij ons C-slagwerkensemble, een bruisende groep die onder de deskundige leiding staat van dirigent Melvin Puijn. Het C-slagwerkensemble bestaat sinds januari 2023 binnen onze vereniging. In navolging van het A- en B-ensemble biedt het C-slagwerkensemble een instapmogelijkheid voor beginnende spelers, waar ze de kans krijgen om samen te musiceren en hun vaardigheden te ontwikkelen. Het is de ideale opstap voor jonge talenten, die vervolgens kunnen doorstromen naar het B- en A-ensemble.

C staat niet alleen voor samen spelen, maar ook voor het toepassen van de vaardigheden die de jonge musici tijdens hun lessen hebben opgedaan. Het ensemble neemt deel aan verenigingsconcerten en is actief in de jeugddivisie van verschillende wedstrijden. Een opmerkelijk hoogtepunt was de deelname aan de Jeugd Sla-Je-Slag cup en het ONSK 2023, waar ze met trots een mooie 2e plek behaalden. In april 2024 staan ze opnieuw in de schijnwerpers tijdens het ONSK.

Ervaar hoe het is om samen met andere spelers muziek te maken! Speciaal ontworpen met een laag instapniveau, biedt ons C-ensemble een ideale gelegenheid voor enthousiaste beginners. Wil je jouw passie voor percussie verkennen? Meld je dan aan voor onze lessen. Iedereen is van harte welkom!