Nieuws


DUO concert in De Deel

DOORNSPIJK - Op zaterdag 11 november geeft de fanfare van CMV Juliana Doornspijk een DUO concert met de Nederlands Kampioen van 2021: Soli Brass Leeuwarden. Dit unieke concert vindt plaats in dorpshuis De Deel en de avond begint om 19:30. 

Lees meer »

Nieuw paukenset

Voor de vakantie vond de Grote Actie plaats. Het doel van deze actie was het kunnen aanschaffen van een nieuw paukenset.Dat is gelukt en inmiddels zijn de pauken aangeschaft en geleverd. Een mooie aanwinst voor de hele vereniging!Allen dank voor het steunen van of meewerken aan de actie!

Lees meer »

CMV Juliana gaat weer starten

Het einde van de zomervakantie is weer in zicht. Scholen gaan op korte termijn weer beginnen en ook de verenigingen zullen weer van start gaan. Zo zullen ook bij CMV Juliana de deuren weer open gaan. Op dinsdag 22 augustus zal de fanfare de repetities hervatten en op maandag 28 augustus komt ook het slagwerkensemble weer samen. Het belooft weer een mooi en muzikaal najaar te worden.

Lees meer »

Terugblik Actiedag en uitslag Schijt je Rijk

Een korte terugblik: Op 1 juli heeft de Grote Actiedag plaatsgevonden. 's Ochtends werden auto's gewassen, 's middags stonden de kinderbingo en trekking van de 'Schijt je Rijk' op het programma.Ondanks het regenachtige weer was de opkomst van de autowasdag goed, ook de kinderbingo was een succes! (72 deelnemers).Om 16:00 startte, onder muzikale begeleiding, de trekking van de 'Schijt je Rijk' actie. Een uur later bepaalde de rechter achterpoot van de koe 'Thornspic Helga' het winnende kavel.  

Lees meer »

Samenwerking Muziekschool

DOORNSPIJK – De voorzitters van de CMV Juliana en van het bestuur van Muziekschool de Spelerij hebben hun handtekening gezet onder een contract voor het verzorgen van de muzieklessen binnen de muziekvereniging.

Lees meer »

Boeldagconcert

HARDERWIJK - Op zaterdag 10 juni trad het A-orkest van de fanfare o.l.v. haar dirigent Adriaan Bruinink op bij het afsluitende concert op de boeldag in de grote Kerk in Harderwijk.

Lees meer »

Nieuwe Website online

DOORNSPIJK- Door veel problemen was de website van de CMV Juliana Doornspijk toe aan vervanging. Op 8 mei werd de nieuwe website online gezet. Dit met dank aan de nieuwe website sponsor RhoSigma IT. 

Lees meer »

Actiedag 1 juli / Schijt je Rijk

Op 1 juli 2023 organiseert de Christelijke Muziekvereniging Juliana Doornspijk een Actiedag die bestaat uit o.a. een autowasdag en "Schijt je Rijk" actie. Bij deze actie worden er loten verkocht, waarbij aan elk verkocht lot een willekeurig kavel wordt toegekend. De kavel waarop de koe 'schijt', is het winnende kavel. De opbrengst van de actie gaat naar de aanschaf van nieuwe instrumenten voor de muziekvereniging.

Lees meer »

Bingo Actiecomité Juliana

Op deze laatste dag van het jaar willen we u allemaal bedanken voor het bezoeken van onze maandelijkse bingo. Bedankt voor de gezelligheid! Natuurlijk gaan we in 2020 gewoon verder, hieronder staan alle data even op een rij. Natuurlijk zijn ze ook allemaal terug te vinden in de agenda op de website! We hopen u het komende jaar weer te verwelkomen.

Lees meer »

Zingend naar kerst

Wij geven ons traditonele Kerstconcert op D.V. 10 december 2019 in de prachtige Gereformeerde Kerk te Doornspijk.Het kerstconcert heeft als thema meegekregen ‘zingend naar kerst’. Medewerking wordt verder verleend door bariton Henk Dijkhuizen en organist Marco van de Graaf. Henk Dijkhuizen heeft zanglessen genoten van Rina Klaassen uit Zwolle en Riet de Hertog uit Amersfoort. Diverse LP-CD en DVD opnamen staan inmiddels op zijn naam. Verder gaf hij medewerking aan meerdere radio- en TV opnames. Deze avond is een mix van samenzang, solozang, orgelspel en fanfaremuziek in de vorm van prachtige kerstbewerkingen. De algehele leiding is deze avond in handen van ds. J. Swager uit Doornspijk. Aanvang van het kerstconcert is om 19:30 uur.

Lees meer »