Nieuws


Voorjaarsconcert

Op zaterdag 23 maart is het voorjaarsconcert van de CMV Juliana. Deze avond, welke ook wel als korpsconcert kan worden beschouwd, is een jaarlijks terugkerende traditie waarbij alle onderdelen van de vereniging zich zullen laten horen. Ook willen wij de bevolking van onze gemeenschap met dit concert bedanken voor hun steun aan onze vereniging.

Lees meer »

Muziek lessen

DOORNSPIJK - Na de voorjaarsvakantie gaan we bij de CMV Juliana weer starten met nieuwe muzieklessen in Doornspijk. Of je nu jong of oud bent, bij ons mag je komen leren muziek maken! Want samen muziek maken is het mooiste wat er is!

Lees meer »

Rabo Clubsupport

Op 6 oktober ontvangt de CMV Juliana uit handen van de Rabobank het mooie bedrag van €1.908,85. Na de zomer stemden veel leden op de vereniging die daarmee hun warmte en dankbaarheid uitstralen naar de vereniging. De CMV kan het geld goed gebruiken en is de Rabobank en de stemmers dan ook heel erg dankbaar.

Lees meer »

Nieuw paukenset

Voor de vakantie vond de Grote Actie plaats. Het doel van deze actie was het kunnen aanschaffen van een nieuw paukenset.Dat is gelukt en inmiddels zijn de pauken aangeschaft en geleverd. Een mooie aanwinst voor de hele vereniging!Allen dank voor het steunen van of meewerken aan de actie!

Lees meer »

CMV Juliana gaat weer starten

Het einde van de zomervakantie is weer in zicht. Scholen gaan op korte termijn weer beginnen en ook de verenigingen zullen weer van start gaan. Zo zullen ook bij CMV Juliana de deuren weer open gaan. Op dinsdag 22 augustus zal de fanfare de repetities hervatten en op maandag 28 augustus komt ook het slagwerkensemble weer samen. Het belooft weer een mooi en muzikaal najaar te worden.

Lees meer »

Terugblik Actiedag en uitslag Schijt je Rijk

Een korte terugblik: Op 1 juli heeft de Grote Actiedag plaatsgevonden. 's Ochtends werden auto's gewassen, 's middags stonden de kinderbingo en trekking van de 'Schijt je Rijk' op het programma.Ondanks het regenachtige weer was de opkomst van de autowasdag goed, ook de kinderbingo was een succes! (72 deelnemers).Om 16:00 startte, onder muzikale begeleiding, de trekking van de 'Schijt je Rijk' actie. Een uur later bepaalde de rechter achterpoot van de koe 'Thornspic Helga' het winnende kavel.  

Lees meer »

Samenwerking Muziekschool

DOORNSPIJK – De voorzitters van de CMV Juliana en van het bestuur van Muziekschool de Spelerij hebben hun handtekening gezet onder een contract voor het verzorgen van de muzieklessen binnen de muziekvereniging.

Lees meer »