Nieuw logo

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 20:00

Christelijke Muziekvereniging Juliana Doornspijk krijgt een nieuw professioneel logo. Het oude logo vroeg al enige tijd om verandering en modernisering. Het nieuwe logo past nog meer bij onze vereniging. Het logo bevat namelijk een aantal elementen waardoor duidelijk wordt waar wij voor staan en gaan. Hieronder wordt het nieuwe logo weergegeven en verder toegelicht.


Juliana is een groot begrip in het dorp en wordt al sinds 1912 op handen gedragen door de Doornspijkers. Daarom staat de naam ‘Doornspijk’ als basis onderin het logo. De naam Juliana verwijst naar de naam van de kroonprinses ten tijde van de oprichting. De oprichters kozen met
deze naam voor de toekomst. De rode kroon verwijst niet alleen naar de koninklijke naam, maar ook naar het koninklijke predicaat dat CMV Juliana ontving bij haar 100-jarig jubileum. Zo verbindt muziek het verleden aan heden en toekomst. Tussen de kroon staan de letters CMV. Deze letters staan voor christelijke muziekvereniging. De kroon verwijst dan ook tegelijk naar onze hemelse Koning die we dienen met onze muziek. De vioolsleutel als top van de kroon maakt duidelijk dat “Juliana” een muziekvereniging is die gaat voor goud. Dit past volledig bij onze muzikale visie “gaan voor goud”. Dat betekent dat we zo mooi mogelijk muziek maken naar ons kunnen en daarmee tegelijk onze hemelse Koning eren. Zo krijgt “gaan voor goud” ook een diepere dimensie. Overigens zien we dit goud ook terugkomen in ons uniform. Daarop hebben we immers gouden knopen en een gouden gevlochten koord.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.