Actiedag 1 juli / Schijt je Rijk

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 21:11

Op 1 juli 2023 organiseert de Christelijke Muziekvereniging Juliana Doornspijk een Actiedag die bestaat uit o.a. een autowasdag en "Schijt je Rijk" actie. Bij deze actie worden er loten verkocht, waarbij aan elk verkocht lot een willekeurig kavel wordt toegekend. De kavel waarop de koe 'schijt', is het winnende kavel. De opbrengst van de actie gaat naar de aanschaf van nieuwe instrumenten voor de muziekvereniging.

De trekking vindt plaats op 1 juli van 16:00 tot 17:00 uur op het voetbalveld aan de Veldweg te Doornspijk. In totaal worden er 1610 loten verkocht, waarbij de lotnummers willekeurig worden gekoppeld aan kavelnummers. De afmetingen van de kavels zijn ongeveer 80cm x 80cm.

De hoofdprijs bestaat uit een verblijf van 1 week in een 4 persoons appartement in appartementenhuis OSTBACHTER-STERN in Leutasch, regio Seefeld, Tirol te Oostenrijk (https://ostbacher-stern.com/nl/). Het verblijf, inclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting, is exclusief eten, drinken, vervoer en overige niet-vermelde zaken. Het verblijf moet plaatsvinden in 2023 of 2024 en is, onder voorbehoud van beschikbaarheid, mogelijk in alle maanden behalve februari.

De organisatie maakt na afloop van de trekking de winnende lotnummers en namen bekend. Ook worden de winnende lotnummers en namen gepubliceerd op www.julianadoornspijk.nl onder 'nieuwsberichten'.

Doe mee aan de "Schijt je Rijk" actie en maak kans op een geweldige hoofdprijs en draag bij aan de aanschaf van nieuwe paukenset voor de Christelijke Muziekvereniging Juliana Doornspijk!

 

LET OP: op vertoon van het lot krijgt u korting bij de autowasdag (zaterdagochtend 1 juli, locatie De Deel), zie regelement voor meer info. 

 

Neem voor meer informatie contact op via actiecomite@julianadoornspijk.nl 

 

 

(voor deze actie is door gemeente Elburg een vergunning verleend met zaaknummer 2023-001032 d.d. 17-04-2023)


Het volledige regelement kunt u hier downloaden: