CMV Juliana gaat weer starten

Gepubliceerd op 9 augustus 2023 om 15:00

Het einde van de zomervakantie is weer in zicht. Scholen gaan op korte termijn weer beginnen en ook de verenigingen zullen weer van start gaan. Zo zullen ook bij CMV Juliana de deuren weer open gaan. Op dinsdag 22 augustus zal de fanfare de repetities hervatten en op maandag 28 augustus komt ook het slagwerkensemble weer samen. Het belooft weer een mooi en muzikaal najaar te worden.


De fanfare geeft op 11 november een concert in De Deel, hierover volgt in een later stadium verder informatie maar reserveert u vooral de avond in de agenda. Het belooft spectaculair te worden. De fanfare zoekt nog wel ervaren muzikanten die ons willen komen ondersteunen. Kriebelt het weer bij u? Meld u dan nu aan!

Wij zoeken met name naar muzikanten op:
- Trombone                                      - Hoorn
- Bugel                                              - Bas

Het slagwerkensemble gaat zich onder andere voorbereiden op het concours in het najaar. Reserveert u 25 november vast in uw agenda. We zullen dan op een nader te bepalen locatie ons concoursprogramma laten horen. 


Wij zullen ook weer de start gaan maken met lessen. Jong en oud zijn van harte welkom bij onze mooie vereniging. Is uw kind of ben jij/ bent u iemand die altijd al heeft willen spelen meld u dan nu aan! Dat kan door een mail te sturen naar info@julianadoornspijk.nl

Wilt u het eens ervaren hoe het is om in een orkest te spelen en tegelijk een goede begeleiding te krijgen dan is dit wellicht ook voor u een optie. De muziekverenigingen van de gemeente Elburg slaan de handen samen met de gemeente in een met het Nij Talint orkest of het Nieuwe talenten orkest. Het project richt zich op late starters en geeft een mooie opmaat naar een vereniging lidmaatschap in de toekomst. Klik voor meer informatie op op onderstaande knop.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.